ПОГЛЕДНЕТЕ: Го учи своето куче на доверба

Ватсон не е обичен златен ретривер. Може да биде послушен на својот стопан и поради својата послушност да биде ѕвезда на Инстраграм со дури 149,000 фанови. Не ви е сеуште јасно? Погледнете и ќе бидете разнежнети!
Коментари

коментари