Чек дис аут
Search


Погледнете како изгледа „Јовано, Јованке“ во изведба на филхармонијата во Хамбург (видео)

Македонската песна „Јовано, Јованке“ беше свирена во филхармонијата во Хамбург, на концертот насловен „Век на прогони“, каде специјален гостин беше тапанарот Мартин Грубингер.
Коментари

коментари