Погледнете како се добиваат 1000 евра со 3 натпревари…

Нашиот пријател Бобан, ни испрати добитен тикет на кој уплатил само 76 денари, а добил 61.253 денари. Интересно е што тој на тикет има ставено 3 утакмици 7+(дека ќе паднат 7, или повеќе голови за време на натпреварот).

Погледнете го тикетот:

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на info@srekja.mk.

Доколку сакате да нарачате маица со Вашиот омилен тим тоа можете да го направите преку нашата Среќна онлајн продавница


тагови


Коментари

коментари