Погледнете што направи оваа девојка од старите хеланки (ВИДЕО)

Веруваме дека воопшто не е лесно, но оваа девојка изгледа како да ја прави најлесната работа трансформирајќи ги старите хеланки во бикини. Како? Погледнете. 
Коментари

коментари