Поинаков француски маникир

Можеби се и вие едни од дамите кои преферираат класичен француски маникир, но тој иако е едноставен, елегантен и убав, знае и да здосади.

Понекогаш е потребна промена, а зошто да не да направите мал твист на веќе вашиот омилен француски маникир?

 
Коментари

коментари