Поинакво кампување – шатори што лебдат

Сте посакувале ли некогаш да спиете на дрво? Кампувањето на земја да го замените со кампување на дрво? Со Tentsile Tree Tents  го можете тоа! Тие претставуваат подвижна куќарка на дрво, која може да носите секаде. Нудат неверојатено доживување, удобност и стил и над земјата, подалеку од влажната земја, бубачки и други негодности…

 
Коментари

коментари