Чек дис аут
Search


Позитивно видео: Мало девојче секој ден со прегратка го пречекува својот брат по училиште

Мало девојче со големо срце, кое секој ден со прегратка го пречекува својот брат по училиште, ќе ве исполни со позитивни емоции.

Во видеото е прикажано девојчето како со насмевка и раширени раце трча кон училиштниот автобус во кој се наоѓа брат му. Додека сестричката му подарува прегратка, братчето ја крева и ја носи подалеку од автобусот за да биде безбедна.

Видеозаписот се распространи на интернет и досега има повеќе од 27 милиони прегледи и над 40 илјади позитивни коментари. Погледнете го:
Коментари

коментари