Познати дами кои се омажија во Vera Wang венчаници

Сонот на секоја девојка е на својот најсреќен ден да носи венчаница од Vera Wang.

Низ времето таа остана запаметена како поим за лускуз, раскош, елеганција и префинетост. Погледнете кои од познатите дами ја имаа честа да носат венчаници од нејзиното ателје..
Коментари

коментари