Познати личности чија возраст дефинитивно ќе ве изненади

Од време на време, понекогаш се запрашуваме за возраста на познатите личности, особено кога ќе ни текне на фактот дека биле главни ликови во филмови што се постари повеќе од 10 години.

Некои од нив треба да бидат благодарни на нивниот состав од гени, додека пак некои едноставно се одлучиле за пластична операција.

 

Гвен Стефани, 47

Селма Хајек, 50

Алисон Ханиган, 42

Џенифер Анистон, 47

Џим Парсон, 43

Елијах Вуд, 35

Хали Бери, 50

Рејчел МекАдамс, 38

Кину Ривс, 52

Семјуел Л. Џексон, 67

Џаред Лето, 44

Фарел Вилијамс, 43
Коментари

коментари