Познатиот Дамевски Блогер викендов погоди 6 добитни тикети … 

Нашиот Среќен пријател – Дамевски Блогер  објави 6 добитни тикете на неговата фесјбук страница.

Погледнете ги тикетите …  

d2

d3

d4

d5

d6

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на info@srekja.mk.

Доколку сакате да нарачате маица со Вашиот омилен тим тоа можете да го направите преку нашата Среќна онлајн продавница
Коментари

коментари