Познатите на стилската забава на Harper’s Bazaar

Модниот магазин Harper’s Bazaar ја собра елитата од светот на шоу бизнисот на едно место по повод септемвриското издание.

Забавата која се одржа Њујорк беше претворена во вистински стилски ринг каде познатите се “натпреваруваа” со своите гламурозни и впечатливи модни избори. Погледнете што носеше секој од нив..
Коментари

коментари