Пред 20 години испеа една од најубавите македонски песни, а денес… (фото)

Пред дваесетина години на „Макфест“ испеа една од најубавите македонски песни на сите времиња и оттогаш, па наваму, се повлече од очите на јавноста.

Станува збор за Цветанка Глигорова, која во 1995 година на овој наш престижен музички фестивал ја изведе познатата „Не биди слеп“.

Денес Цветанка живее во Кавадарци, но и понатаму се занимава со музика. Таа има свои настапи, а забавите кои ги прави се паметат многу долго.

Но она кое ќе ве воодушеви уште повеќе е нејзиниот изглед. Таа е „бомба“ во вистинска смисла на зборот.

Погледнете:
Коментари

коментари