Предлог комбинација: Бразилски дух

Во деновите кога се збори само за Бразил, имаме инспирација да додаваме и бразилски шмек во нашиот стајлинг.

Малиот црн фустан е се, само не здодевен. Летово црниот фустан, надополнете со масовни обетки, во живи бои, како и чевли чиј мотив е летна разиграност и ќе имате одличен стајлинг за вечерното излегување.
Коментари

коментари