Предлог комбинација: Што носат модните блогерки

1. Лежерна сина комбинација со тексас и класична сина кошула, презенитрана во еден лежерен стил.

Mija of Creators Of Desire

Mija of Creators Of Desire

2. Класичното фустанче со романтичен шмек во една поинаква димензија, со помош на поинакви јакна, чанта и обувки.

Courtney Trop of Always Judging

Courtney Trop of Always Judging

3. Лежерен, но сепак изглед со елеганција.

Camille Charriere of Camille Over The Rainbow

Camille Charriere of Camille Over The Rainbow

4. Убав младешки изглед. Дезените и тексасот се нешто што не смеете да си дозволите да го немате оваа сезона.

Aimee Song of Song of Style:

Aimee Song of Song of Style:

5. Свежа верзија на животнискиот принт, не заборавајте може да носите животински принт се додека тоа е ненападен принт и добро искомбинирано.

Jessica Stein of Tuula Vintage

Jessica Stein of Tuula Vintage

6. Понекогаш помислувам дека летото постои за да се носи бело. Чиста и впечатлива комбинација, едноставната бела, надополнета со исто така летната розева.

Danielle Bernstein of We Wore What

Danielle Bernstein of We Wore What

 
Коментари

коментари