Префинет гламур на доделувањето на ‘Модните Оскари’ 2017

Кога се прославува модата нормално е дека црвениот тепих ќе биде преплавен со божествени гламурозни тоалети.

Доделувањето на наградите CFDS кои во модниот свет ја означуваат Комората на модните дизајнери на Америка е едно од најпрестижните случувања во таа свера, избирајќи ги најдобрите светски дизајнери на машка и женска облека и модни додатоци, како и модни икони со животни достигнувања.

Поради огромната вредност која ја има оваа награда таа е нарекувана ‘Оскар во модниот свет’ . Црвениот тепих ‘гореше’ од гламур, сексипилност и префинети изгледи, во галеријата подолу ви ги донесуваме сите изгледи од гостите на свеченоста.
Коментари

коментари