Прекрасни фотографии од Париз покриен со снег

Романтичен, град на светлината, град на љубовта се само неколку од придавките  кои го красат името на оваа преубава европска метропола и главен град на Франција.

Луѓето од целиот свет кој го посетиле Париз велат дека постано биле воодушевени со секој направен чекор низ него и во кое било годишно време.

Но дали некогаш сте го виделе Париз покриен со снежна покривка? Сигурно ќе ве маѓепса во секоја смисла на зборот. Погледнете ги фотографиите и уверете се.

 
Коментари

коментари