Прекрасни снежни бајковити места ширум светот

Зимата се карактеризира  со снежна покривка, мраз, ниски температури, што е причина за многу луѓе да останат дома, да се свиткат под топлото ќебе и да гледаат филмови.

Но, и покрај ниските температура, зимата, во комбинација со снегот и мразот создава една прекрасна зимска идила, која е прекрасна за гледање и уживање.

Снежната бајка е прекрасна во многу градови ширум светот, поради што ќе посакате веднаш да ги спакувате куферите и да заминете.

Централ Парк, Њујорк

Прага, Чешка

Нојшванштајн, Германија

Тромсе, Норвешка

Винариите во Шпиц, Австрија

Arêches-Beaufort, Франција

Кијото, Јапонија

Флакстад, Норвешка

Какслаутанен, Финска
Коментари

коментари