Прелетал преку илјада километри за да се најде со жена што ја запознал на интернет. Погледнете како зажалил!

Се повеќе се зголемува бројот на луѓе кои ги бараат своите партнери преку интернет, но и оние кои се во брак, а бараат нешто „на страна“. Таков е случајот со Луи кој прелетал преку илјада километри за да се состане со жената која ја запознал преку интернет, а која не го известила дека е во брак. 

Кога излегол од авионот, наместо Дуан, го дочекал нејзиниот маж и неколку негови пријатели, кои го претепале несреќниот Луи пред очите на сите присутни на аеродромот.

 

Сопругот на жената која се надевал дека ќе ја запознае Луи, дознал дека сопругата го изневерува онлајн и дека има намера да се сретне со него, па наместо неа дошол на аеродромот да го дочека Луи кој воопшто немал претстава што го чека.
Коментари

коментари