Преслатки близначиња кои ќе ви го стопат срцето

Иако имаат само осум месеци Leia and Lauren веќе ги украдоа срцата на илјадници на инстаграм. Нивните родители се Amber Yong и Peter Lok од Сингапур, кој го креирале овој инстаграм профил со цел да го документираат растењето на нивните ќерки.

Ова го гледале како начин да го документираат растењето, а воедно тоа да биде достапно за нивните пријатели и семејство, но благодарение на љубовта кон фотографијата на Lok и љубовта кон мода и стилизирање на Yong, ова станал сериозен проект.

Родителите изјавуваат дека им е драго што носат среќа и позитивна енергија на нивните следбеници. За да го следните нивното патешествије посетете го нивниот инстаграм профил. 

leialaurentwins3 leialaurentwins4 leialaurentwins5 leialaurentwins6 leialaurentwins7 leialaurentwins8 Twins1 Twins2 Twins3 Twins4 Twins5 Twins6 Twins7 Twins8 Twins9 Twins10 Twins11 Twins12 Twins13
Коментари

коментари