ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ( 05 – 11 ФЕВРУАРИ, 2018)

Овен

Овен

Сѐ уште постојат мали задачи кои морате да ги завршите. Во дел од нив, вие ќе ја пропуштите главната работа, бидејќи целите не ви се сосема јасно. Сепак, обидете се да чекорите сигурно со сигурни потези, затоа што навистина немате потреба да се задлабочувате. Нема да постојат многу интересни работи за вас оваа недела, но вашиот љубовен живот и натаму ќе биде квалитетен.

Среќен ден: Сабота

Бик

Бик

Луѓето со кои соработувате на работа, би можеле да ве изненадат со некој нов и неочекуван предлог. Во прв момент нема да знаете како да се поставите, но тие сами ќе ви дадат идеја што понатаму да направите. Само слушајте ги внимателно. Венера оваа недела ќе донесе продлабочување на конфликтите и дистанца во вашите лични односи. Веројатно повеќе ќе бидете посветени на себеси или ќе ги намалите своите љубовни очекувања. Но, тоа ќе биде добро за лично преиспитување.

Среќен ден: Вторник

Близнаци

Близнаци

Доколку ја сакате вашата работа, но не го сакате шефот, околностите ќе се променат на неочекуван начин. Некои од вас ќе добијат подобри услови за работа, а тоа директно ќе се одрази на вашето задоволство во секојдневието. Можно е да ги намалите излегувањата, а повеќе време да поминувате дома со вашата сакана личност. Оние кои се сами, љубовта би можеле да ја најдат на многу неочекувани места.

Среќен ден: Среда

Рак

Рак

Можеби сè уште нема да ја видите предноста на новата фаза во која што влегувате, но ќе ја почувствувате. Интуицијата ќе ви биде главен водич во работата во текот на оваа седмица. Ако се двоумите, само застанете и внимателно слушајте го внатрешниот глас. Најмногу ќе ви одговара мир и повлеченост. Многумина времето ќе го поминуваат во сопствениот дом, а ако саканата личност е со нив, уште подобро.

Среќен ден: Четврток
Коментари

коментари