ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ( 07 – 13 АВГУСТ )

Овен

Овен

Работите на професионално поле полека се подобруваат. Во вторник можеби ќе имате можност да почеток на некој нов проект, но добро размислете дали ќе можете да го реализирате до крај. За време на викендот релаксирајте се дома гледајќи некој филм, време е да направите пауза од вечерните излегувања. Во недела, очекувајте подобрување на односот со вашиот партнер.

Среќен ден: Среда

Бик

 

 

 

 

 

Бик

Работите на професионално поле полека се подобруваат. Во вторник можеби ќе имате можност да почеток на некој нов проект, но добро размислете дали ќе можете да го реализирате до крај. За време на викендот релаксирајте се дома гледајќи некој филм, време е да направите пауза од вечерните излегувања. Во недела, очекувајте подобрување на односот со вашиот партнер.

Среќен ден: Вторник

Близнаци

 

 

 

 

 

Близнаци

Ќе дојде до делумно подобрување на вашиот приватен живот, но и понатаму постои можноста за провокации, па и конфликти кои нема да ви тргнат од рака. Затоа, не се залетувајте. Бидете трпеливи и негувајте го она што го имате. Дел од вас конечно ќе успеат да го отворат своето срце, ослободувајќи се од препреките или фрустрациите кои ве кочат. Тоа ќе биде голем чекор напред во вашите лични односи.

Среќен ден: Четврток

Рак

 

 

 

 

 

Рак

И понатаму високо ќе целите, а околностите и луѓето ќе ви помагаат да го остварите посакуваното. Помали проблеми можат да се јават поради одредени нешта од минатото. Обидете се проблемите да ги решите на мирен начин, за да продолжите понатаму без непотребно оптеретување. Влегувате во понеповолна фаза во која ќе пропуштите неколку шанси. Тоа е така бидејќи се потешко наоѓате заеднички јазик со припадниците на спротивниот пол.

Среќен ден: Петок

 
Коментари

коментари