ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП ( 08 – 14 ЈАНУАРИ, 2018)

Овен 

Нема потреба да потценувате нечија улога при работното-финансиско посредување. Во љубовниот живот посакувате некои нови и повесели случувања. Смислено го избирате вистинскиот момент да ги оставрите своите намери или на саканата личност да и соопштите важни планови.

Среќен ден: Среда

Бик

Склони сте кон чести промени на своето емотивно расположение, посебно во ситуации кога партнерот делува отсутно или незаинтересирано за вашите идеи. Сепак нема причина да губете надеж или премногу да се одалечувате од партнерот. Сакате да воспоставите подобра котрола над новите случувања во љубовниот однос.

Среќен ден: Понеделник

Близнаци

Вложувате големи напори да остварите позитивни резултати во професионалните истражувања, но постојат ситуации кои ги пореметуваат вашите планови и работна концепција. Во достоинствен стил и без премногу прашања ја прифаќате критиката која ви ја упатуваат блиските соработници.

Среќен ден: Петок

Рак

Се однесувате енергично на средбите со соработниците и поставувате нови барања, со кои сакате да го унапредите своето професионално искуство и заеднички успех. Не дозволувате можност за неочекувани промени во професионалните преговори. Сепак со претераното истакнување на личните барања побудувате различни коментари помеѓу соработниците.

Среќен ден: Вторник

 
Коментари

коментари