ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (27 Ноември – 03 ДЕКЕМВРИ 2017)

Овен

 

 

Влегувате во зона полна со енергија за патување и авантуристички потфати, со силна атракција кон некој кој не е од вашата држава или култура. Дали тоа би можело да биде тој  вистинскиот? Опуштете се и само полека и немојте да донесувате заклучоци прерано. Дајте си на себе време за да донесете одлука.  Може да бидете посебно мотивирани да започнете да одите во теретана или да истражувате сосем нови потенцијали за работа.

Среќен ден: Четврток

Бик

 

 

 

Неочекувани можности, нови шанси ќе бидат пред вас во текот на оваа недела и на вас ќе биде да го изберете најдоброто. Подготвеноста да преземете ризик ќе ви се исплати, посебно доколку саката да започнете сопствен бизнис или да го проширите постоечкиот. Преземете сѐ што треба за да ја свртите ситуацијата во ваша корист.

Среќен ден: Сабота

Близнаци

 

 

 

Ќе бидете во свој елемент оваа недела, што ќе ви помогне да се опуштите и да ги наполнете батериите. Исто така, распоредот на планетите ќе ве наведе да се активирате малку повеќе и да поработите на вашите желби и внатрешни проблеми.  Соработниците ќе го искористат вашето професионално знаење и способности. Потрудете се на правилен начин да ги искористите вашите предности, како би ги оствариле целите. За викендот ви престои понуда која нема да можете да ја одбиете.

Среќен ден: Понеделник

Рак

 

 

 

Ќе бидете во свој елемент проади високата самоувереност.  Ќе се отвори прашањето на некој однос со пријател, кој ве оптеретува веќе подолго време. Обидете се да не се нервирате и пробајте медитација или било што друго што ќе ве опушти и ќе в иги отргне мислите. Подоцна во текот на неделата, кога страстите ќе се смират, точно ќе знаете што сакате.

Среќен ден: Петок
Коментари

коментари