ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (30 ОКТОМВРИ – 05 НОЕМВРИ)

Овен
Овен

На работното место ќе се впуштите во ризична инвестиција и покрај некои забрани и предупредувања од соработниците. Размислете тоа може скапо да ве чини. Во поглед на емоциите ќе зрачите со магнетска привлвлечност. Со неколку вкусно одбрани модни детали ќе ги истакнете своите најубави особини.

Среќен ден: Вторник

Бик
Бик

Некои пари кои сте ги очекувале би требало да пристигнат. Спротивниот пол ќе покажува зголемено интересирање за вас. Искоритете ја добрата соработка со некоја Девица, и профитирајте. Ве очекува некакво непријатно изнендување, бидете подготвени на се.

Среќен ден: Петок

Близнаци
Близнаци

Убаво разгледајте ја целата ситуација пред изработувањето на планот. Поради денешните должности воопшто ќе немате време за забава. Многу важно во моментот е да соработувате и да ги послушате советите од поискусни луѓе.

Среќен ден: Понеделник

Рак
Рак

Ви доаѓа нова енергија која ќе ви помогне во пребродувањето на тешкотиите на кои ќе наидете. Ќе бидете свесни за својата сила и ќе имате волја за да издржите во реализирањето на вашите оргинални идеи иако околината тешко ќе ги прифати. Не чекајте туку веднаш почнете со уверувањето на вашите колеги за вашата генијалност.

Среќен ден: Сабота


тагови


Коментари

коментари