Чек дис аут
Search


Видео: Путин ја изеде фората со столчето

Никој не знае зошто, ама сите се смеат. Погледнете како белорускиот претседател го извозе Владимир Путин кога тој сакаше да си седне на своето столче…

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=BSaIlAhPo8I[/tube]
Коментари

коментари