Рекси – мачорот кој знае да прави трикови со јазикот

Мачките се слатки, мили и нежни суштества, кои можат лесно да го променат животот на луѓето.

Како и сите домашни миленици, така и Рекси ги искажува своите емоции на посебен начин. Особено е интересен кога прави трикови со јазикот. Иако Рекси е хендикепиран, тоа воопшто не го спречува да биде позитивен, одличен модел и најдобар во правење на трикови со јазикот.

Погледнете ги фотографиите и уверете се.

 
Коментари

коментари