Решение на проблемот: Еве како да ја дознаете секоја шифра за Wi-Fi (видео)

Некогаш е потребно на брзина бесплатно да пристапите на мрежа и побарате некоја информација.
Затоа е добро да се знае дека постои едноставен начин да се дознае било која шифра за заклучен Wi-Fi, а тоа е возможно со помош на апликацијата Instabridge.
Станува збор за популарна апликација која ја имаат голем број корисници на безжичен интернет и со помош на која може да најдете голем број пристапни точки на мрежа и тоа на секое место.
Со помош на оваа апликација можете да ги пребарате пристапните точки во вашата околина, а кога ќе ги најдете оние чии сигнали се најсилни, во неколку чекори едноставно може да дојдете и до шифри и пристап на безжична мрежа.
Како се користи оваа апликација – можете да погледнете во видеото од YouTube каналот iLo:

Извор : makedonijadenes.com.mk
Коментари

коментари