Ресите се кул тренд оваа есен

Студената сезона не значи досадни тмурни комбинации кои вклучуваат класични удобни парчиња..

Оваа есен настапуваат на сцена забавните детали како светки и реси и ќе ги има во сите модели од јакни до здолништа и фустани. Трендовите на познатите модни куќи веќе одамна најавија дека оваа сезона ќе биде доста забавна и необична, а ресите ќе бидат еден од кул трендовите кои сите модни следбенички ќе го носат со самодоверба. Ви споделуваме неколку стилски комбинации кои ќе ви помогнат како да ги вметнете во вашиот стил и како да ги комбинирате со останатите парчиња.
Коментари

коментари