Чек дис аут
Search


Ријана со неколку екцентрични изгледи за парискиот Vogue

Ријана застана пред објективот на париското издание на модната библија Vogue во неколку екцентрични изгледи.

Престижниот магазин ја назначи музичката ѕвезда за најсимболичен артист на 21-виот век како изведувач кој ги помести границите на различните музички правци и со својот моден вкус ја именува за урбана модна икона. Погледнете го мини едиторијалот..
Коментари

коментари