Ријана шокира со својот нов изглед

Музичката ѕвезда секоја година традиционално учествува на карневалот во своето родно место Барбадос и секоја година не претсанува да изненадува со своите спектакуларни костими. Оваа година со сина коса и шарени перја и долна облека украсена со кристали Ријана танцуваше и се забавуваше заедно со своите сограѓани.
Коментари

коментари