Рита Ора во летна кампања за костими за капење

Рита Ора е новото заштитно лице на италијанскиот моден бренд Tezenis за костими за капење и облека. Популарната музичка ѕвезда ја претстави најновата колекција за лето 2017 во кпја главната улога ја имаат цветните и тропски дезени и животински
Коментари

коментари