Романтични фризури кои прилегаат на секоја девојка

Нема кој не ги обожава романтичните опуштени фризури кои изгледаат како да сте поминале неколку часа на фризер…

Тие изгледаат спонтано и природно а сепак толку женствено и заводливо. Ви издвојуваме три предлози на фризури кои се идеални за секојдневни прилики а и за елегантни вечерни свечености, едноставно можете да ги носите од утро до мрак.
Коментари

коментари