Розовото кадифе доминантен тренд оваа есен

Розовото кадифе ќе биде главен тренд оваа есен, а ние ви издвојуваме неколку изгледи кои ќе ви помогнат како да го искомбинирате. Особено популарни ќе бидат фустаните од розово кадифе на преклоп, блузите и плисираните здолништа.
Коментари

коментари