Сакате да знаете каква ќе ви биде 2017 година? Свртете на страницата број 117!

Иако изминаа само 10-тина дена од новата 2017 година, на интернет веќе се појави трик кој го претскажува вашиот живот во наредните 365 дена.

Сакате да знаете каква ќе ви биде претстојната година? Само отворете ја првата книга што ќе Ви дојде при рака на 117-та страница.

Ретки се оние кои ќе одолеат на предизвикот.

Едноставноста на трикот е доволна за тој да ги опседне „зависниците од интернет“.

Социјалните мрежи веќе се полнат со објави и фотографии од страниците број 117.
Коментари

коментари