Се откажал од неговата работа за да го исполни својот сон (Видео)

Секој човек има свои најстрасни желби и сон по кој цели да го исполни. Но до која мера би оделе за да го исполните вашиот живот, правејќи го она што ве прави среќни?

Овој млад човек отишол токму до крајни мерности, живеејќи го животот максимално и по свои правила. Послужувајќи се со својот стар бел мерцедес како полица, Гаит Бадушех ја оставил својата работа за да продава книги, се со цел да создаде своја библиотека. И се покажува успешен во тоа, оставајќи моќна порака позади оваа фантазија.
Коментари

коментари