Се вери популарната модна блогерка Кијара Ферањи

Популарната италијанска модна блогерка – Кијара Ферањи е една од најпознатите лица во светот на модата и важи за современа модна икона. На својот триесеттиот роденден нејзиното момче Федез инаку музичар приреди концерт во нејзина чест каде јавно на сцената ја побара нејзината рака. Подолу можете ја видете прекрасната забава која ги остави присутните без зборови..

https://www.instagram.com/p/BT1pPjfj999/?taken-by=chiaraferragni

https://www.instagram.com/p/BT3xuJ4DZKT/?taken-by=chiaraferragni
Коментари

коментари