СЕКОЕ УТРО СТАВАЛА ГУМИЧКА ОКОЛУ ДВАТА ПРСТА! ОВА ЌЕ СПАСИ МНОГУ ЖЕНИ!

Високите потпетици се екстремни помошници за секоја жена. Телото добива сосема нова форма и изглед. Сепак носење на високи потпетици значи и трпење на болка.

Погледнете ги овие 6 трика, се што ви треба е гума или леплива лента кој ќе заврши на третиот и четвртиот прст. Нервите се разделени кога се движите, и токму таму лежи причината за болката.

Извор : Попара.мк
Коментари

коментари