Секој заслужува втора шанса: Ова бездомно куче доби нов изглед и нов дом (ВИДЕО)

Го нашле на улица и Чарли бил згрижен во еден центар, но неговиот среќен крај би бил со семејство кое ќе го вдоми, ќе го сака и ќе се грижи за него. 

Чарли се наоѓал во навистина лоша состојба, но среќата му се насмевнала и тој добил нов изглед, а после два дена бил посвоен. Чарли добил шанса за нов живот и сигурно донел среќа во новото семејство.
Коментари

коментари