Селена Гомез ја претстави својата дизајнерска колекција ташни

Селена Гомез уште во декември минатата година го потпиша договорот со брендот Coach према кој таа стана ексклузивно лице на брендот и дизајнерка на колекција ташни, а сега конечно ги претстави своите модели од линијата со сопствениот дизајнерски потпис.

Целата кампања потсетува на ’70-тите години од 20 век како и моделите на ташните кои се вклопуваат во целата приказна. Во галеријата подолу проследете ја целата колекција која ќе биде достапна на есен.
Коментари

коментари