Чек дис аут
Search


Семејна фотографија: Синчето на Даниел Кајмакоски со неодолива насмевка

Популарниот пејач Даниел Кајмакоски уште од раѓањето на неговиот син, редовно објавува семејни моменти.

Последната фотографија која Даниел пред некоја минута ја објави на својот Инстаграм профил, бројните фанови, а и нас не освои насмевката на преслаткиот Давид Кајмакоски.
Коментари

коментари