Шакира ја откажа турнејата поради проблеми со гласот

Шакира беше принудена да откаже дел од концертите на нејзината светска турнеја поради проблеми со гласот.

Колумбиската пејачка откажа две емисии во Париз и уште две во Белгија, како и концерт во Амстердам, а во средата, ѕвездата го откажа отварањето на емисијата “Ел Дорадо” во Келн, уверувајќи ги своите фанови дека ќе има нови датуми во сите земји.

Шакира е многу вознемирена што нема да ги исполни очекувањата на своите обожаватели. но испраќа благодарност за целата поддршка што ја добива во овој тежок период.

Во меѓувреме, слушнете една од нејзините познати песни.

 
Коментари

коментари