Шминкерка користи вистински инсекти при шминкање на очите

Шминкерката Џасмин користи вистински инсекти при шминкање на очите. Вистински кошмар, нели?

Џасмин започнала да го практикува ова во ноември минатата година. Таа земала одвратни бубачки од нејзината градина и ги ставала директно на нејзините очни капаци.

Таа овие фотографии ги споделува на својот профил на Инстаграм, каде ја следат повеќе од 55.000 следбеници. Оваа девојка прави чуда со помош на неколку четки, бои и 3Д елементи.

Уште како малечка сакала да експериментира, а нејзините последни мејкап предлози се посветени на инсектите и нивната употреба во шминањето на очите.

 
Коментари

коментари