Што е неопходно за првите 40 дена од животот на новороденчето?

Раѓањето на нов живот, доаѓањето на свет на совршено мало суштество е причината за најсилниот облик на емоции кој се јавува кај семејството. Грижата за новороденчињата воопшто не е едноставна за родителите, особено ако се работи за прво дете и колку и да сте уверени дека сте подготвени, сепак секогаш нешто ќе ве изненади.


Покрај посебните услови, со особен акцент на храната, хигиената и пред се родителска грижа, неопходна е и соодветна облека како и бебешки помагала кои ги олеснуваат обврските на родителите. Поради брзината со која растат новороденчињата, како и потребата од многу често менување на облеката, дури и по неколку пати во денот, потребни се голем број на парчиња облека, кои воедно ќе бидат од најквалитетен материјал, особено поради чувствителната бебешка кожа, а сепак со цени кои секој родител може да си ги дозволи.

Оваа комбинација од најголем избор на облека за деца уште од најраната возраст, докажан квалитет и достапни цени, ќе ја најдете во продавниците на „Wenice Multi Brand Kids Fashion“.

Во продажните места на  „Wenice Multi Brand Kids Fashion“ може да изберете модели на шпикозни, бенкици, бодиа со неодоливи дезени, лигавчиња, дводелни комплети, хулахопки, чорапи, пелени, како и практична подлога за пресоблекување, сите видови на ќебиња, постелнини и вреќи за спиење.

Во широкиот асортиман на производи покрај облеките за најмладите, имате секојдневна можност да ги израдувате вашите деца без разлика на возраста, бидејќи ќе пронајдете парчиња од секоја величина и играчки за секоја возраст.

Покрај продажните места кои се наоѓаат на три локации, во Сити Мол 2 кат, Рамстор Мол 1 кат и ТЦ Бисер приземје, производите на „Wenice Multi Brand Kids Fashion“ може да ги нарачате онлајн на нивната веб страница, а притоа за секој нарачан производ ќе добиете попуст од 20%.

Погрижете се вашето дете да се чувствува удобно и комфорно уште во првите месеци од живот, обезбедувајќи му ги најквалитетните парчиња облека. Грижата за вашите најмили започнува во „Wenice Multi Brand Kids Fashion“.
Коментари

коментари