Што има Сири да каже на тема Game of Thrones?

Корисниците на Ајфон, може да ја прашаат Сири што има да каже за најпопуларната серија на денешницата. Некои го направиле тоа и добиле интересни одговори, а за среќа ги споделуваат со сите.

game-of-thrones-siri-03-500x313 siri-game-of-thrones-500x889 siri-game-of-thrones-Copy-2-500x889 siri-game-of-thrones-Copy-3-500x889 siri-game-of-thrones-Copy-4-500x889 siri-game-of-thrones-Copy-5-500x879 siri-game-of-thrones-Copy-500x889
Коментари

коментари