Што може жена да ти направи: Турски навивач го искрши телевизорот и лап топот

Една Турчинка решила да се пошегува со својот сопруг во текот на натпреварот меѓу Турција и Хрватска на Европското првенство и за целиот настан снимила видео кое ќе ве насмее до солзи.

Сопругата со помош на апликација на мобилниот телефон решила да го исклучува телевизорот при секоја шанса за гол на некој од тимовите.

https://www.youtube.com/watch?v=INabYS0pfDE

Доколку ова видео не Ве насмеа, тогаш ви препорачуваме да го погледнете  ОВА :) 
Коментари

коментари