Што прават вработените кога шефот не ги гледа?

Доколку се прашувате што прават вработените во ваше отсуство, тогаш пва е одговорот.

Се преправаат во животни со помош на Офис Сафари и кога ќе ги погледнете сликите ќе се сложите дека резултатите се брилијантни иако се вклучуваат во листата на работни обрски.

Тимска работа

Човекот е навистина сличен со мајмунот. Зар не?

Ненадејна слика

Кучето е најдоброт пријател на човекот

Две среќни птици
Коментари

коментари