Си фатил девојка и исчезнал: Другарите го бараат Боро низ цела Струмица

Деновиве низ Струмица можат да се забележат повеќе плакати залепени низ градот преку кои се бара едно момче од своите другари кој исчезнал кога си фатил девојка.

Станува збор за Боро Би кој е здрав жив а тоа е само една мала шега на неговите другари.

boro-02
Коментари

коментари