Симона Поповска со нова емотивна балада (ВИДЕО)

Есента со сите нејзини убавини за пејачката Симона е вистинското време за промоција на новата песна.

По мала пауза, емотивна балада насловена “Сама”- дело на Иле Спасев-музика и аранжман, текст на Даниела Хаџи -Тоневска, а пратечките вокали ги одпеа Панче Касапски. За оваа песна се очекува и видео запис. ,,Освен видео спотот уште сега слободно можам да најавам за брзо време уште еден сингл во сосема поразличен стил од овој,,-..ни истакна Симона.

Во исчекување на спотот слушнете ја баладата и уживајте во нејзините фотографии…
Коментари

коментари