Сите изгледи на Кара Делевин од премиерата на нејзиниот најнов филм

Популарниот супермодел Кара Делевин која неодамна одлучи да се посвети на актерската кариера ја започна својата турнеа на промовирање на најновиот филм во кој ја има главната улога.

“Valerian and the city of a thousand planets” ја имаше својата премиера во неколку градови во Европа, погледнете ги сите нејзини модни избори кои Кара ги носеше на промоциите.
Коментари

коментари