Сите изгледи од 4-тиот и 5-тиот ден на Канскиот филмски фестивал 2017

Големиот филмски спектакл на француската ривиера продолжува. На промоцијата на филмовите “120 beats per minute” и “The Beguiled” на 4-тиот и 5-тиот ден, црвениот тепих беше претворен во вистинска раскошна бајка со екстравагантните тоалети на Ашваија Рај која блесна во пламено црвен фустан од тул на Ralph & Russo. Во сличен стил шармираше и актерката Араја Харгати чија тоалета со потпис на Zuhair Murad наликуваше на Дизни принцезите. Кристен Стујарт изгледаше дамски со малку edgy призвук во креација на Chanel, додека Кендал Џенер како и вообичаено провоцираше во асиметрично кратка тоалета која се “влечеше” позади неа..

Погледнете ги сите изгледи од црвениот тепих..
Коментари

коментари